Successos

Els Mossos no tenen “dubtes” sobre l’autoria del crim de Puigcerdà

“De les ocasions amb càrrega probatòria més elevada”, afirmen

Els investigadors dels Mossos d’Esquadra que van detenir el sospitós d’apallissar i matar un paleta a Puigcerdà el 31 de gener del 2020 no tenen “dubtes” sobre l’autoria del crim. Segons ha declarat l’instructor de les diligències, és una de les ocasions “amb una càrrega probatòria més elevada” i tots els indicis i vestigis apunten a l’acusat, que afronta 30 anys de presó. Després dels fets, el processat va demanar ajuda a un cosí que vivia a Girona, segons l’ACN. Va estar uns dies ocult al pis dels familiars fins que els Mossos el van anar a buscar. Quan els agents van trucar a la porta, i segons un testimoni, l’home es va amagar sota un llit. El van arrestar pocs minuts després, quan va sortir de l’edifici pensant que els Mossos havien marxat.

Aquest dilluns també han declarat dos dels quatre fills de la víctima i la seva dona. Davant el jurat popular, han explicat que la família feia més de 20 anys que vivia a Puigcerdà i que la víctima no havia tingut mai problemes amb ningú ni amb la justícia. Els familiars han admès que bevia i que havien intentat que anés a rehabilitació, tot i que ell s’hi havia oposat. Han afegit, però, que “no es ficava amb ningú” i que, quan tenia diners, li agradava convidar els seus amics.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia