Successos

Pròrroga de presó per a l’acusat que va matar la dona a ganivetades a Porqueres

Fiscal i acusació sol·liciten que continuï empresonat fins al judici, previst per abans de l’estiu

El fiscal i l’acusació particular volen que l’acusat de matar la dona a ganivetades a Porqueres continuï a presó fins al judici, previst amb jurat popular a l’Audiència de Girona abans de l’estiu. Segons l’ACN, com que es compliran dos anys en presó preventiva abans del judici, el tribunal ha de prorrogar l’empresonament o atorgar-li la llibertat provisional. El fiscal sol·licita 25 anys de presó per assassinat amb agreujants de gènere i parentiu i atenuants de confessió i drogoaddicció.

La defensa del processat demana que surti en llibertat provisional i ha subratllat que l’home té família al país amb qui podria viure fins al judici i que no existeix, en aquest moment, risc de destrucció de proves. “El risc de fugida ni existeix ni existia”, ha afirmat el lletrat que ha exposat que va ser el mateix acusat qui va confessar els fets abans que es trobés el cos de la víctima.

Segons l’escrit, cap a les 13.15 hores del 2 de juny del 2021 la parella va discutir i, quan la víctima li va dir que volia acabar amb la relació, el processat va agafar un ganivet de cuina i li va assestar múltiples ganivetades fins a matar-la. Després de perpetrar el crim, l’acusat va marxar de casa. Segons ell mateix va explicar després de la detenció i durant la reconstrucció del crim, va estar hores voltant amb el cotxe i consumint drogues fins que, finalment, va decidir presentar-se a la comissaria dels Mossos d’Esquadra a Banyoles.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia