Successos

Un home mor en caure durant una travessa de muntanya a Espot

Una dona resulta ferida greu en el mateix accident

La parella es va precipitar per una placa de gel

Un home de 52 anys ha mort i una dona de 56 ha resultat ferida de gravetat aquest diumenge en caure durant una travessa de muntanya a Espot (Pallars Sobirà). Segons han informat els Bombers de la Generalitat, l’accident ha tingut lloc al Pic de Peguera quan, segons testimonis que han trucat als serveis d’emergències, una parella s’ha precipitat per una placa de gel. La dona ha caigut d’una alçada 250 metres mentre que l’home ha estat arrossegat des de més alçada. La parella és veïna de Sant Vicenç de Castellet (Bages).

L’avís s’ha rebut a les 12.56 hores i s’ha activat dues unitats del Grup d’Actuacions Especials (GRAE) dels Bombers amb un helicòpter i equip sanitari, així com quatre dotacions terrestres. El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que hi ha destinat cinc unitats i un helicòpter, ja que l’accés per terra és complicat. El SEM ha traslladat la ferida a l’Hospital de Sabadell amb diversos traumatismes i ha posat en marxa un equip de suport psicològic a les famílies.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia