Punt divers

El Servei de Patrimoni dona el vistiplau per la restauració i reutilització del monestir de Sant Llorenç a Guardiola de Berguedà

CATALUNYA CENTRAL

El Servei de Patrimoni Arquitectònic Local de la Diputació de Barcelona ha aprovat definitivament el projecte de restauració i reutilització del monestir de Sant Llorenç prop Bagà, ubicat al municipi de Guardiola de Berguedà. També s'ha aprovat l'adequació de l'entorn del monestir i dels espais públics que el llinden. Tal com s'indica en diferents documents del romànic al berguedà, el monestir és un conjunt que ha sofert diferents alteracions al llarg de la història. El consistori ha determinat l'arranjament i condicionament d'aquest monument arquitectònic i del seu entorn com un dels atractius més que s'oferiran al turista. En aquest espai també es fan des dels seus inicis el festival de música clàssica del municipi, a l'estiu. Precisament, les obres d'arranjament també contemplen les millores de cara a l'organització d'aquest festival de música clàssica.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.