Successos

A presó el detingut pel tiroteig amb dues víctimes de Salou

El jutjat d’instrucció número 6 de Tarragona ha enviat a presó provisional sense fiança el jove de 24 anys detingut dimecres passat després del tiroteig en què van morir dues persones a Salou.

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha informat aquest dissabte que l’arrestat està acusat de dos delictes d’assassinat, un de dipòsit d’armes i municions de guerra, un altre de robatori i ús de vehicle i un cinquè delicte de falsedat de document oficial.

Els fets es van produir cap a les 22.30 hores d’aquest dimecres, quan tres encaputxats van baixar d’un vehicle amb matrícula de Marsella i van disparar diverses vegades contra els dos ocupants d’un altre automòbil, un dels quals va morir en l’acte i un altre va resultar ferit molt greu, morint l’endemà a l’hospital Joan XXIII de Tarragona.

Els autors dels trets van fugir del lloc en el mateix cotxe, que va ser interceptat per la policia catalana a l’àrea del Mèdol de l’autopista AP-7, a l’altura de Tarragona, cap a les 23.10 hores.

El conductor del vehicle, de 24 anys, va ser detingut, mentre que els altres dos pistolers van fugir a peu, i els Mossos d’Esquadra mantenen des d’aquella nit un ampli dispositiu per localitzar i detenir els fugats.

Fonts coneixedores de la investigació han informat a Efe que a l’interior del cotxe els Mossos van trobar dues granades, armes curtes i un fusell AK47, que haurien fet servir per disparar els dos morts.

La principal hipòtesi amb què treballa la policia és un ajust de comptes entre bandes del crim organitzat vinculades a la droga, atès el perfil dels autors del tiroteig i de les víctimes, tots de nacionalitat francesa, i pel modus operandi amb què es va cometre el tiroteig.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia