Successos

successos

L'incendi a Sanaüja ja està estabilitzat

S’ha declarat a la tarda en una zona de vegetació amb força pendent

Els Bombers de la Generalitat han aconseguit estabilitzar  un incendi forestal declarat a Sanaüja (Segarra) a primera hora de la tarda. Segons el cos, el foc ha afectat una zona de força pendent a la zona del Castell de Sanaüja que ha permès a les flames avançar de forma ascendent fins que ha estat completament perimetrat amb una línia d'aigua.

L’avís de l’incendi s’ha rebut a les 16.35 hores i ha obligat a desplaçar-hi almenys catorze dotacions terrestres i cinc mitjans aeris: tres avionetes i dos helicòpters. Fonts dels bombers apunten que l’incendi ha arribat a cremar “amb mitja i alta intensitat” en una zona que “a nivell orogràfic no és gaire favorable per treballar-hi”.

Un element que podria ajudar a apagar definitivament les flames són les pluges i tempestes que es preveuen a les pròximes hores i que ja estarien a punt d’arribar al principat procedents de l’Aragó, però els bombers no es confien i continuen actuant a la zona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia