Successos

SUCCESSOS

Detenen un conductor a Maçanet de la Selva que portava quinze immigrants il·legals en una furgoneta

La furgoneta tenia matricula francesa i només sis dels seus viatgers portaven passaport o alguna mena de document d’identificació

Els fets van succeir el dia 24 i la Policia Nacional els ha obert un expedient d’expulsió

Agents de la Divisió de Trànsit dels Mossos han detingut a Maçanet de la Selva un conductor que portava quinze immigrants il·legals a l’interior d’una furgoneta, segons informa l’agència Catalana de Notícies. Els fets van succeir el 24 d’abril passat a l’alçada del quilòmetre 85,5 de l’AP 7 quan la policia va fer aturar un vehicle que circulava amb moltes persones al seu interior.

En el moment en què l’automòbil va parar-se, dos dels seus ocupants van fugir. La resta de passatgers tenen entre 20 i 33 anys. Tots ells van ingressar a l’Hospital Santa Caterina de Salt per una infecció a la pell. La Policia Nacional s’ha fet càrrec del cas i els ha obert un expedient d’expulsió.

Segons han explicat els Mossos, la furgoneta tenia matricula francesa i només sis dels seus viatgers portaven passaport o alguna mena de document d’identificació. D’acord amb les dades recollides per la policia, cinc d’ells provenien de Pakistan i un home era de l’Índia. Tots ells es troben en situació irregular. En un primer moment els Mossos van detenir el conductor, també de nacionalitat pakistanesa, per un delicte contra la seguretat viària i el va portar cap a la comissaria de Santa Coloma de Farners.

La policia va poder certificar que l’home presumptament hauria afavorit la immigració il·legal de persones irregulars fora de la Unió Europea amb ànim de lucre. Per aquest motiu, finalment també van atribuir-li un delicte de tràfic de persones.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia