Successos

Quatre detinguts arran de la mort de l’home que va caure d’un mur a la Ronda Litoral

Estan investigats per un delicte de robatori amb violència i homicidi imprudent

La víctima s’hauria precipitat mentre fugia dels agressors

Els Mossos d’Esquadra han detingut quatre homes com a presumptes autors d’un robatori violent que fa dos mesos va desencadenar la caiguda d’un home des d’un mur de 4,5 metres d’alçada de la Ronda Litoral de Barcelona. Segons fonts policials recollides per l’ACN, els arrestats, que estan investigats per un delicte de robatori amb violència i homicidi imprudent, tenen entre 19 i 21 anys.

Els fets van succeir la matinada del 15 de març quan el grup de lladres va sorprendre tres joves que tornaven cap al seu hotel, al districte de Sant Martí. Dos d’ells van poder fugir i van perdre de vista el seu amic. Més tard, van tornar al punt on s’havien separat i el van localitzar en estat crític. Segons les seves declaracions, s’havia precipitat des de dalt del mur. Davant dels fets, agents de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Sant Martí es van fer càrrec de la investigació per localitzar i detenir els presumptes agressors.

La hipòtesi amb què treballa la policia catalana és que la mort es va produir de manera accidental. Fonts policials han indicat a l’ACN que s’ha fet un treball exhaustiu i minuciós consistent en una recerca de les gravacions de les diferents càmeres de seguretat que hi ha a la zona. Aquest visionat ha permès identificar els autors, situar-los a l’espai i esbrinar els seus moviments aquella nit. Amb les posteriors gestions d’investigació es va ampliar la informació que ha permès a la policia relacionar-los amb l’incident.

Així, els indicis recollits han revelat que els tres joves van ser assaltats pels lladres. Com que dos d’ells van poder fugir, sembla que l’única víctima del robatori, un turista canadenc, es va precipitar pel mur de la Ronda Litoral quan intentava fugir dels seus agressors. Els detinguts passaran a disposició judicial en les properes hores.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia