Successos

Cinc persones ferides en l’incendi d’un habitatge a Tortosa

El foc, iniciat de matinada, havia cremat diverses estances del pis

Cinc persones han resultat ferides en l’incendi d’un habitatge a la carretera Mas d’en Verge de Tortosa. Segons fonts del SEM recollides per l’ACN, dues de les persones afectades han estat ateses per inhalació de fum i han rebut l’alta immediatament, mentre que les altres tres han estat traslladades en estat menys greu a l’Hospital Verge de la Cinta.

Els fets han tingut lloc poc abans de dos quarts de tres de la matinada, quan els Bombers han rebut l’avís que s’estava cremant un habitatge ubicat a la segona planta d’un bloc de tres pisos. En arribar al lloc de l’incident, els efectius del cos han evacuat una persona que era a l’interior de l’immoble, fent ús de la caputxa de rescat. Segons els Bombers, l’incendi estava desenvolupat i les flames havien cremat diverses estances del pis.

Dues famílies que es trobaven confinades als pisos de la tercera planta, afectats també pel fum, van ser evacuades tan bon punt van finalitzar les tasques de ventilació i extinció. Els Bombers, que hi han treballat amb cinc dotacions, junt amb tres d’emergències del SEM, descarten danys estructurals a l’edifici. Els veïns han pogut retornar als seus domicilis cap a les quatre de la matinada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia