Punt divers

Vila-rodona vol una permuta en el Pla Parcial per protegir l'àmbit de la serra del Montmell a canvi d'una zona pròxima al polígon

CAMP DE TARRAGONA

Vila-rodona ha presentat els seus suggeriments al Pla Territorial Parcial del Camp de Tarragona. Un dels suggeriments clau és una permuta segons la qual es traspassi la protecció amb la qual s'ha classificat una zona pròxima al polígon industrial -qualificada de sòl preventiu de protecció paisatgística i agrícola-, a l'àmbit que hi ha darrere del poble, que enllaça amb la serralada del Montmell. Segons l'alcalde, Josep M. Comas, aquesta és una zona plena de turons amb terra fèrtil que queda totalment desprotegida, quan en canvi es protegeixen uns terrenys a tocar del polígon, de baix rendiment agrícola segons el POUM. A banda d'aquesta permuta, l'Ajuntament també vol que millori la carretera que uneix els polígons de Vila-rodona i el Pla de Santa Maria, una via sinuosa que, pel consistori, hauria de ser més ampla i més recta. A banda de suggeriments al Pla Parcial, l'Ajuntament també ha presentat cinc projectes a la convocatòria del PUOSC, per un import de més de 600.000 euros.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.