Successos

SUCCESSOS

Ferida greu una nena de 12 anys en precipitar-se des d’un segon pis a Maçanet de la Selva

Fonts policials confirmen que es tracta d’un intent de suïcidi i es descarta l’assetjament escolar

L’Ajuntament demana que es respecti la privacitat de la família i l’entorn de la menor

Una nena de 12 anys es va precipitar ahir des d’un segon pis en un habitatge del l’avinguda Catalunya de Maçanet de la Selva cap a quarts de set de la tarda i va ingressar al vespre en estat crític a la Vall d’Hebron de Barcelona. Van acudir al lloc dels fets membres del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM), Mossos d’Esquadra i de la Policia Local.

Els Mossos d’Esquadra ho estat investigant hores d’ara com un intent de suïcidi. Inicialment es descarta que hi hagi al darrera un cas d’assetjament escolar, segons asseguren també fonts policials.

L’Ajuntament de Maçanet de la Selva ha fet un comunicat avui al matí demanant la màxima discreció i que es respecti la privacitat de la família i l’entorn proper a la menor.

En el comunicat es confirma que la nena estava actualment sota tractament mèdic. Des de l’Ajuntament també s’aclareix que els serveis socials coneixien amb anterioritat la situació de l’adolescent, ja s’havien activat tots els protocols corresponents i ja rebia l’assistència “segons la necessitat del cas”. En la nota s’afirma que no s’havia detectat “cap cas d’assetjament escolar”. “S’han activat -continua el comunicat- tots els serveis d’acompanyament a la família i l’entorn més proper. Es treballa conjuntament amb l’Institut per acompanyar els alumnes del centre a través dels Serveis Territorials d’Educació”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia