Successos

SUCCESSOS

Detenen un home relacionat amb la mort violenta d’un noi a Santa Coloma

Els Mossos van detenir l’home de 52 anys dilluns i avui ha passat a disposició del jutjat d’instrucció número 2 de Santa Coloma

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest dilluns un home de 52 anys per la seva presumpta relació amb la mort d’un jove de 29 a principis de març a Santa Coloma de Farners. Avui ha passat a dispocició del Jutjat d’Instrucció 2 de Santa Coloma. La policia va localitzar el cos sense vida de la víctima, que constava com a desaparegut, en una zona boscosa del municipi el 17 d’abril.

La investigació es va iniciar arran de la denúncia per desaparició d’una persona el dia 4 de març que apuntava a una possible desaparició relacionada amb el crim organitzat. Mentre es duien a terme les primeres comprovacions dels fets denunciats, els investigadors van detenir una persona per un delicte contra la salut pública.

La investigació es va centrar en els indicis localitzats al lloc on vivia el desaparegut, i la hipòtesi dels investigadors enfocava al fet que la causa de la desaparició es podria correspondre amb la mort criminal de la víctima.

El dia 17 d’abril la Divisió d’investigació Criminal de Girona va localitzar el cos sense vida de la persona desapareguda a una zona boscosa de la mateixa localitat. En el decurs de la investigació van identificar una persona presumptament relacionada amb aquesta mort criminal..



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia