Successos

SUCCESSOS

Detenen dos lladres mentre robaven en una benzinera de Blanes

Es tracta de dos homes de 29 i 32 anys que els policies van enxampar encara al lloc dels fets

Han quedat en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició judicial

Els Mossos d’Esquadra han detinguts dos homes de 29 i 32 anys a qui va enxampar ’in fraganti’ cometent un robatori amb força en una benzinera a Blanes. Els fets van passar pels volts de les tres de la matinada quan la policia va rebre l’avís que s’havia activat l’alarma de l’establiment. En arribar van localitzar els dos homes davant de l’establiment amb els guants posats. Van comprovar que havien forçat la safata metàl·lica de la finestra d’atenció exterior, des d’on havien sostret diversos objectes de la zona de la botiga.

Els policies van trobar a la part del darrere de l’edifici una motxilla que contenia material divers. Concretament, hi havia xocolatines, un expositor, caramels, un llapis de memòria, ulleres, cremes cosmètiques, carregadors, entre altres objectes diversos. A més també van trobar entremig un tornavís i a la butxaca dels pantalons d’un dels detinguts 115 euros en efectiu.

Els agents també van veure que una de les caixes de fitxes de la màquina d’autorentat de vehicles tenia el cadenat forçat i dins de la motxilla també hi havia 116 fitxes de rentat. Davant d’aquest fets els mossos van detenir els dos homes com a autors d’un robatori amb força.

Posteriorment, els mossos van comprovar que part dels objectes recuperats provenien també de robatoris comesos la mateixa nit, en tres vehicles que estaven estacionats prop de la benzinera. Per aquest motiu se’ls hi atribueixen tres robatoris interior vehicle.

Els arrestats, amb antecedents policials, han quedat en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició judicial.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia