Successos

Successos

Declarat culpable l’acusat de matar un home i deixar el cos al pis on ja no vivia

El jurat ha pres la decisió per unanimitat i ha aplicat l’atenuant de drogoaddicció

El cadàver va ser localitzat el 2020, un mes després del crim

El sospitós d’apunyalar mortalment un home a Barcelona i deixar el seu cos en un pis on ja no hi vivia ha estat declarat culpable dels fets.

El jurat ha fet públic aquest dijous el veredicte on per unanimitat declara l’acusat culpable de l’homicidi de la víctima, amb l’atenuant drogoaddicció, segons ha informat aquest dijous el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC).

Els fets van passar al març de 2020 en un pis de la capital catalana on l’autor del crim havia viscut anteriorment, i que va haver d’abandonar després de deixar de pagar el lloguer. La víctima va ser vista per última vegada en aquest immoble, del qual l’agressor encara conservava una còpia de les claus.

Tots dos, que ja es coneixien prèviament per assumptes relacionats amb el tràfic de drogues, van mantenir una discussió després de la qual es va produir l’apunyalament mortal.

L’homicida va deixar el cos al pis i va ser la policia qui va trobar les restes al mateix lloc, un mes després.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia