Successos

SUCCESSOS

Tres ferits en l’incendi d’un habitatge a Figueres

Quatre persones han estat evacuades amb caputxa de rescat

El SEM n’ha atès dues allà mateix i han traslladat una tercera a l’hospital de Figueres en estat greu.

Tres persones han resultat ferides en l’incendi d’un immoble a Figueres, segons han informat els Bombers de la Generalitat i el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Els fets han tingut lloc la matinada d’aquest dijous en un pis del carrer Carles Fages de Climent i l’avís s’ha rebut a les 00:16 hores. Set dotacions dels Bombers s’han desplaçat fins el punt i quan han arribat han comprovat que el foc no estava desenvolupat i que no s’apreciaven les flames des de l’exterior.

En entrar a l’edifici, han localitzat l’incendi en un habitatge de la primera planta i l’han estabilitzat. Quatre persones han estat evacuades amb caputxa de rescat. El SEM n’ha atès dues in situ i a una tercera l’ha traslladat a l’hospital de Figueres en estat greu.

La resta de veïns del bloc s’han quedat confinats en una zona segura fins que han acabat les tasques d’extinció. Els Bombers i l’arquitecte municipal han revistat l’edifici i no hi han detectat danys estructurals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia