Successos

Detenen un home a Salt que tenia una ordre internacional de detenció al Marroc

Se l’investiga pels delictes de tràfic de drogues, falsificació de documents i pertinença a organització criminal

La Policia Nacional i els Mossos d’Esquadra han detingut a Salt un home reclamat per les autoritats marroquines que tenia en vigor una ordre internacional de detenció per extradir-lo al país d’origen. Segons l’ACN, se l’investiga per la presumpta comissió de delictes relacionats amb el tràfic de drogues, la falsificació de documents i la pertinença a organització criminal pel que se li demanen més de deu anys de presó. El detingut va ser localitzat en un establiment hoteler de Salt, on passava la nit i d’on va intentar fugir en detectar presència policial. Després d’atrapar-lo, se n’ha decretat l’ingrés a la presó provisional per garantir la seva extradició al Marroc.

Ordre internacional de detenció

A l’ordre internacional de detenció emesa per la Interpol figurava la pertinença del reclamat a una xarxa criminal dedicada al trànsit internacional d’estupefaents per transportar droga a bord de llanxes a canvi de diners, incriminant aquesta persona en quatre operacions a gran escala des del Marroc amb destí final a Espanya.

Després de la detenció, es van practicar diverses actuacions de cooperació policial internacional per aconseguir tramitar l’extradició. El detingut ha passat a disposició judicial al Jutjat Central d’Instrucció número 3 de l’Audiència Nacional, qui n’ha decretat l’ingrés a presó. A més, la Brigada Provincial d’Estrangeria de la Policia Nacional ha obert un expedient d’expulsió al detingut per trobar-se en situació irregular.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia