Successos

Detenen quatre homes robant material de dins d’una empresa de Girona

Els fets van passar dijous prop de la mitjanit en una empresa ubicada al carrer camps de les Lloses

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Girona han detingut quatre homes d’entre 31 i 42 anys, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força.

Els fets van passar dijous prop de la mitjanit, quan es va rebre l’avís d’alarma per robatori activada en una empresa ubicada al carrer camps de les Lloses de Girona.

Diverses patrulles s’hi van adreçar i, un cop al lloc, van veure un turisme estacionat a la part posterior de l’empresa amb un home que aguantava la porta del maleter. Seguidament, va aparèixer un altre home carregat amb diversos pots amb la intenció de dipositar-los al vehicle.

Els mossos van accedir a l’empresa per fer més comprovacions i van localitzar dues persones més que estaven acumulant material al costat d’un forat obert a la part del darrere de l’establiment.

Els mossos van detenir els quatre homes i van localitzar un segon vehicle estacionat davant de l’empresa que estava carregat amb més material. A dins hi van trobar sacs de sorra, caixes amb filtres i una màquina de neteja d’aigua a pressió.

Tots els detinguts, amb múltiples antecedents, passaran properament a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Girona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia