Punt divers

El Fòrum Emprenedor del Moianès impulsa una vintena de cursos i xerrades per millorar la formació de treballadors i empresaris

CATALUNYA CENTRAL

El Consorci del Moianès ha organitzat la sisena edició del Fòrum Emprenedor amb una vintena d'activitats, entre cursos i xerrades, que es faran al llarg d'aquest semestre. L'objectiu del cicle és 'millorar' la formació dels treballadors i empresaris del Moianès a través de cursos tradicionals i d'altres més específics, apunta Roser Farràs, responsable de l'àrea del Servei d'Emprenedors i Empreses del Consorci. Aquest any, per exemple, s'ha organitzat una conferència sobre la implantació de les noves tecnologies a les microempreses en què es donaran a conèixer els ajuts i les subvencions que hi ha en aquest sector i el funcionament de la factura electrònica. Les activitats estan organitzades conjuntament amb els ajuntaments que formen part del Moianès.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.