Successos

Detinguda una dona a Figueres per calar foc als baixos d’un edifici

L’incendi va provocar diversos ferits i va malmetre la zona comunitària i algunes portes del bloc

Els Mossos d’Esquadra han detingut una dona de 55 anys a Figueres per provocar un incendi als baixos d’un edifici del carrer Fages de Climent de la capital de l’Alt Empordà. Els fets van passar la mitjanit del 18 de maig quan els Bombers, Mossos i la Policia Local van rebre l’avís que s’havia produït un foc a l’edifici. Al arribar-hi, els cossos d’emergència van haver d’evacuar diversos veïns que havien quedat atrapats a casa seva. El foc va obligar a traslladar alguns dels afectats a l’hospital de Figueres per haver inhalat fum i d’altres per la crisi d’ansietat que els hi havia provocat l’incendi. El foc va provocar danys importants a la zona comunitària i a les portes dels baixos.

Arran dels fets els Mossos van iniciar una investigació per tal de saber les causes de l’incendi. Tot plegat va acabar amb `la detenció de la dona de 55 anys a qui li consten diversos antecedents. Després de declarar el passat 28 de maig davant del jutge de guàrdia de Figueres ha quedat en llibertat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia