Successos

Atrapen dos lladres a Platja d’Aro que robaven dins de cotxes amb un inhibidor de freqüències

A un dels detinguts li atribueixen també delictes per conduir sense carnet i utilitzar una targeta de crèdit sostreta

Els Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Platja d’Aro han detingut dos lladres per robar a dins de cotxes utilitzant un inhibidor de freqüències, informa l’ACN. El 24 de maig, investigadors dels Mossos van detectar els dos sospitosos a Mataró i van seguir-los el rastre fins a Platja d’Aro. Al municipi, van aparcar en un centre comercial i van veure com aconseguien robar a l’interior de quatre vehicles utilitzant aquest mètode, que impedeix que el propietari del cotxe el pugui tancar correctament. Després de detenir-los, van relacionar els sospitosos amb un altre fet perpetrar a Cabrera de Mar.

A un dels arrestat també li atribueixen un delicte contra la seguretat viària per conduir sense disposar de carnet i d’un delicte d’estafa, ja que amb una targeta de crèdit robada va fer compres fraudulentes.

Els dos detinguts, que tenen 42 i 48 anys, van passar a disposició judicial davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Sant Feliu de Guíxols.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia