Successos

Detenen a Corbera de Llobregat un fugitiu acusat de robatoris amb explosius

L’arrestat, un home de 25 anys, tenia una ordre europea de detenció i entrega

Els Mossos d’Esquadra han detingut a Corbera de Llobregat el presumpte autor dos robatoris amb explosius a caixers automàtics de dues ciutats d’Alemanya el 2022, informa l’ACN. El fugitiu, un home de 25 anys, ha estat arrestat en el marc d’una ordre europea de detenció i entrega (OEDE) i estava reclamat per les autoritats judicials alemanyes.

El 8 de juny, la policia catalana va tenir coneixement a través de l’OEDE que l’investigat es podria trobar en una casa d’una urbanització de Corbera i es va adreçar al domicili per fer comprovacions. La casa estava habitada per diversos homes que, en observar la presència policial, van tancar porta i persianes i van romandre al seu interior sense sortir, i sense col·laborar amb els agents de Mossos. Es van activar diferents recursos policials, i finalment els ocupants de la casa van sortir voluntàriament i van permetre l’accés a la casa per tal que es poguessin fer comprovacions. El resultat va ser la identificació de cinc home, entre els quals es trobava el fugitiu. Va ser detingut i traslladat a les dependències policials de Sant Feliu de Llobregat per tal de formalitzar l’ordre europea de detenció i entrega. El detingut va passar el 9 de juny a disposició judicial del Jutjat Central d’Instrucció 1 de l’Audiència Nacional, que va decretar el seu ingrés a presó a l’espera de ser extradit a Alemanya.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia