Punt divers

L'Ajuntament de Montornès del Vallès impulsa un servei d'inspecció i control de la recollida de paper i cartró comercial

ZONA METROPOLITANA

L'Ajuntament de Montornès del Vallès ha implantat un servei d'inspecció i control en el sistema de recollida de paper i cartró comercial al municipi. L'objectiu de les inspeccions no només se centren en la qualitat de la prestació del servei de recollida, sinó també en detectar els desajustos del sistema i adaptar-lo a les necessitats d'establiments i comerciants, segons ha informat l'ajuntament del municipi. A més de controlar la recollida dels residus de tipus comercial, en alguns casos, la inspecció valora, a més a més dels agents de via pública, l'estat de la neteja viària, dels contenidors de rebuig i de matèria orgànica i de la recollida d'escombraries. Coincidint amb la implantació d'un sistema de control a la recollida de residus comercials, es va ampliar amb un manobre més la plantilla del servei de recollida de paper i cartró als establiments de Montornès.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.