Successos

estats units

Un nou tiroteig massiu als EUA deixa cinc morts a Filadèlfia

També hi ha vuit ferits, dos dels quals menors d’edat

El sospitós ha estat detingut

Almenys cinc persones han mort aquesta passada matinada (hora catalana) i vuit més han resultat ferides, dues de les quals menors d’edat, en un nou tiroteig massiu als Estats Units, aquesta vegada al barri de Kingsessing, al sud-oest de la ciutat de Filadèlfia, a l’estat de Pennsilvània, segons ha informat la policia local. El presumpte autor dels trets ha estat detingut i hi ha una segona persona sota custòdia policial. La policia ha dit desconèixer què va desencadenar el tiroteig, que va tenir lloc cap a 2/4 de nou del vespre hora local, 2/4 de tres de la matinada hora catalana.

Una patrulla de policia que passava per la zona va ser advertida des del carrer per un grup de gent i quan va anar a auxiliar les víctimes va sentir múltiples trets al carrer. Aleshores, més agents es van desplaçar fins a la zona, van identificar el sospitós i va començar una persecució policial que va acabar amb l’arrest de l’autor material dels trets. Es tracta d’un home de 40 anys que tenia un rifle semiautomàtic, una pistola i anava amb una armilla antibales i un escàner policial, segons han informat les autoritats. També tenia carregadors de munició. Hi ha una segona persona sota custòdia policial, però no està clara la seva implicació en els fets.

Almenys 340 tirotejos massius s’han registrat als Estats Units des de principi de gener, segons informa la cadena nord-americana CNN que cita dades de l’Arxiu de Violència Armada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia