Successos

Absolt el condemnat per un delicte d’amenaces a Sílvia Orriols a través de Twitter

L’Audiència de Girona ha estimat el recurs contra la sentència del Jutjat de Primera Instància i Instrucció 1 de Ripoll en la que s’imposava al condemnat una pena de 450 euros de multa, i les costes del procediment per un delicte lleu d’amenaces a través de Twitter a Sílvia Orriols, líder del partit Aliança Catalana, . La piulada, motiu de la denúncia d’Orriols, es va fer arran d’un altre piulada on es feia referència a una sentència condemnatòria contra una persona per haver agredit, l’11 de setembre de 2021, a una altra d’Aliança Catalana.

Segons informa l’agència ACN, Orriols va denunciar, als Mossos d’Esquadra, a l’autor de la piulada amenaçadora. Més tard, durant el judici, el jutge de Ripoll va acceptar la tesi sobre l’autor de la piulada amenaçadora. L’Audiència de Girona, però, l’ha absolt perquè considera que, hi ha hagut “mala praxi” en no poder identificar el condemnat per manca de proves. L’Audiència tampoc ha entrat a valorar el contingut de la piulada condemnada.

Així doncs, des de l’Alerta Solidària - encarregada de defensar al condemnat - celebren la sentència i asseguren “mantenir el seu compromís per continuar fent front al feixisme dins i fora dels jutjats i tribunals”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia