Successos

Successos

Tres detinguts per l’assalt a una discoteca de Calella de Palafrugell

La investigació es manté oberta perquè almenys un dels implicats va aconseguir escapar

Els Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Palafrugell han detingut tres homes relacionats amb l’assalt a la discoteca Costa Este de Calella de Palafrugell durant la matinada de dissabte. Segons fonts de la policia catalana, la investigació continua oberta i no es descarten més detencions.

Dos dels detinguts per l’atac als agents de seguretat del local van ser localitzats mentre eren a la terrassa d’un altre local d’oci nocturn, el bar musical Terra Blanca. En veure el dispositiu policial van emprendre la fugida saltant a un altre local proper, però van acabar sent arrestats.

El tercer implicat es va localitzar al pàrquing de la mateixa discoteca on s’havia produït la baralla multitudinària i també va fer una intent de fugida infructuós. Amb ell hi havia una quarta persona que també hauria pres part en l’atac i que sí va aconseguir escapar.

Segons els investigadors, els tres joves van llençar tanques d’obra, ampolles de vidre i altres objectes contundents contra el personal de seguretat que no els havia permès accedir al la discoteca Costa Este.

La violència va arribar a un nivell que els vigilants es van acabar atrinxerant dins el local i tancant-ne l’accés, tal i com s’ha pogut veure en un vídeo que s’ha fet viral.

Per tal de prevenir més incidents, durant la passada nit una patrulla de la Policia Local i una altra de Mossos han estat davant la discoteca, un dispositiu que es preveu mantenir els pròxims caps de setmana.

Amb mal peu

Aquest incident arriba just després que aquesta setmana la discoteca arribés a un acord amb l’Ajuntament per acabar amb els problemes a l’aparcament i els sorolls del local. En concret, es va pactar instal·lar limitadors de so que, quan calgui, la Policia Local podrà activar a distància. I també millorar l’enllumenat i reforçar la seguretat al pàrquing.

En aquest espai d’aparcament ja hi ha hagut conflictes anteriorment. El 2021, l’Ajuntament va denunciar l’organització d’una festa il·legal que va congregar unes 400 persones i l’any passat un home va resultar ferit en ser atacat amb un got trencat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia