Successos

Un jove apunyala i mata el seu pare a Vilafant

Els fets han tingut lloc la mitjanit d’aquest dilluns i una tercera persona ha alertat la policia

Els Mossos d’Esquadra han detingut un jove de 23 anys com a presumpte autor d’haver matat el seu pare d’una ganivetada en un pis de Vilafant. Ho ha avançat la periodista Anna Punsí i ho han confirmat a l’ACN fonts policials.

Els fets haurien tingut lloc la matinada d’aquest dilluns en un immoble d’un bloc de pisos ubicat al carrer Figueres de la població. Per causes que encara es desconeixen, hi ha hagut una discussió entre pare i fill, durant la qual el jove ha atacat l’home amb un ganivet de cuina. L’agressió hauria tingut lloc al llindar de la cuina i el passadís. Després, el jove s’ha tancat al lavabo, on s’ha atrinxerat fins que han arribat els Mossos d’Esquadra i l’han detingut. Allà, la policia hi ha localitzat un ganivet i un tornavís.

La Divisió d’Investigació Criminal (DIC) dels Mossos a Girona s’ha fet càrrec del cas, que tutela el jutjat d’instrucció 3 de Figueres. La causa no està sota secret de sumari. El cos de la víctima, que segons ha explicat un familiar que era al domicili en el moment dels fets ha dit que era imam de Roses, l’han traslladat a l’Institut de Medicina Legal de Girona on està previst que aquest dilluns li facin l’autòpsia.

La investigació està sota el secret de les actuacions. No es descarta que el presumpte homicida tingui algun tipus de trastorn mental, ja que, segon fonts properes al cas, aquesta no és la primera vegada que el detingut protagonitzava un incident d’aquest tipus.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia