Punt divers

La dessalinitzadora de Cunit aportarà 600 litres per segon al Consorci d'Aigües de Tarragona i la xarxa d'Aigües Ter-Llobregat

CAMP DE TARRAGONA

El conseller de Medi Ambient i Habitatge, Francesc Baltasar, ha presentat aquest divendres el projecte de construcció de la dessalinitzadora de Cunit, la tercera que es farà a Catalunya. Les previsions inicials apunten que aquesta nova infraestructura entrarà en servei a l'estiu del 2010, produirà uns 600 litres d'aigua per segon i costarà més de 85 milions d'euros. Es pretén que la dessalinitzadora doni servei al Consorci d'Aigües de Tarragona (CAT) a l'estiu, i subministri aigua a l'extrem sud de la xarxa d'Aigües Ter-Llobregat (ATLL) la resta de l'any. Baltasar ha apuntat que la nova 'fàbrica de l'aigua' serà la 'ròtula' de les dues infraestructures catalanes de distribució d'aigua. Ha negat, però, que la dessalinitzadora signifiqui la interconnexió de les dues xarxes.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.