Punt divers

El Parlament aprova instar a Foment per a que construeixi un nou accés que enllaci la carretera de Riudoms amb la variant de Reus

CAMP DE TARRAGONA

CiU ha anunciat que aquest dimecres el Parlament de Catalunya ha aprovat per unanimitat una proposta de resolució presentada pels seus diputats reusencs, Carles Pellicer i Meritxell Ruíz, on s'insta al Ministeri de Foment que estudiï la construcció d'un nou accés que enllaci la carretera de Riudoms, la T-310, amb la variant de Reus, la T-11. Abans que es conegués aquesta decisió, també aquest dimecres, el president de la Cambra de Reus, Isaac Sanromà, s'havia compromès amb l'alcalde riudomenc, Josep Maria Cruset, a assumir aquesta proposta per incloure-la en les al·legacions del Pla Territorial del Camp de Tarragona. D'aquesta manera, segons Cruset, es podrà donar resposta al col·lapse que habitualment es produeix sistemàticament en aquest punt de la xarxa viària.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.