Punt divers

El regidor d'Urbanisme de l'Ametlla de Mar demana a Foment canvis en el traçat de l'autovia per evitar enderrocaments d'edificis

TERRES DE L'EBRE

El regidor d'Urbanisme de l'Ametlla de Mar, Joan Pere Gómez, s'ha reunit a Madrid amb el sots-director general del Ministeri de Foment, Aureliano López Heredia, per plantejar-li, entre d'altres qüestions, algunes al·legacions al traçat triat per a la ubicació de la nova autovia. Gómez va explicar a López Heredia que aquest traçat, tal i com ara està previst, requereix l'expropiació i enderrocament de diferents habitatges i edificacions rurals que creuen en el seu recorregut. Aquest fet provoca una despesa afegida a l'expropiació així com una molèstia considerable als habitants d'aquestes edificacions. Davant d'això, el regidor d'Urbanisme va proposar al representant de Foment uns petits ajustos al traçat que possibilitarien esquivar les edificacions sense haver de fer expropiacions ni desallotjaments dels habitants.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.