Successos

Sant Feliu de Guíxols

Ensurt per un foc forestal de sotabosc a la vora de conreus

Els Bombers de la Generalitat van controlar ahir al migdia un petit foc forestal que va cremar uns 5.500 m² de sotabosc a Sant Feliu de Guíxols. L’incendi s’havia declarat entre dos camps de conreu, fet que va facilitar, juntament amb l’absència de vent, les tasques d’extinció.

Els Bombers van rebre l’avís cap a la una del migdia, i uns cinquanta minuts després ja estava controlat. En un primer moment, des de poc després de la una del migdia, hi van intervenir quinze dotacions terrestres i tres helicòpters. Segons fonts dels Bombers, el foc en cap moment va representar cap perill per a propietats, les més properes, unes 200 cases. El foc va poder ser controlat ràpidament gràcies a l’absència de vent i perquè estava encaixonat entre dos camps de conreu, cremant vegetació forestal de sotabosc. Els Bombers també van haver de sufocar dissabte un petit foc a la demarcació de Girona. Un incendi de vegetació agrícola a Caldes de Malavella, a la zona d’Aigües Bones, on es van desplaçar set dotacions. Es va originar en unes piles de llenya i restes vegetals, però no es va originar cap focus secundari.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia