Successos

ITÀLIA

Moren cinc treballadors ferroviaris atropellats per un tren a Itàlia

Els fets han tingut lloc als afores de Torí, mentre feien tasques nocturnes de manteniment a les vies

Dos treballadors més han resultat il·lesos

Les causes del sinistre s’estan investigant

Tragèdia ferroviària a Itàlia. Cinc treballadors que feien tasques nocturnes de manteniment a les vies han mort aquest dijous en ser atropellats per un tren als afores de Torí, al nord del país, segons informa l’agència Efe. Dos treballadors més han resultat il·lesos, tot i que es troben en observació a l’hospital de Chivasso.

Les cinc persones mortes, que ja han estat identificades i tenien entre 22 i 52 anys, estaven a punt de començar a substituir uns rails quan han estat atropellats pel tren prop de la localitat de Brandizzo. El comboi, que transportava vagons a la línia Milà-Torí, circulava a 160 quilòmetres per hora, segons han informat mitjans locals. L’impacte ha estat tan violent que ha arrossegat els cossos diversos centenars de metres.

La policia ferroviària i els carrabiners de Chivasso estan treballant al lloc de l’accident, coordinats per la fiscalia d’Ivrea, que està analitzant les imatges de les càmeres de vigilància per intentar reconstruir el sinistre. És probable que el maquinista del tren, que també ha resultat il·lès i està en estat de xoc, presti declaració en les properes hores, segons les mateixes fonts.

L’alcalde de Brandizzo, Paolo Bodoni, ha afirmat que no es pot “descartar que hi hagi hagut un error de comunicació” i la Xarxa Ferroviària Italiana (Rfi) ha explicat que “s’estaven fent treballs de manteniment per part d’un contractista extern” i que “un tren que no estava en servei comercial ha atropellat alguns treballadors”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia