Punt divers

La zona escolar de l'Ametlla de Mar tindrà una tanca de seguretat i de contenció acústica per aïllar-la de la via del tren

TERRES DE L'EBRE

L'Administrador d'Infraestructures Ferroviàries (Adif) ha tret a concurs públic l'adjudicació de les obres per fer una tanca de seguretat i aïllament acústic que permeti aïllar la via del tren de la zona escolar de l'Ametlla de Mar. La mesura, llargament reivindicada pel consistori, permetrà aïllar l'institut i l'escola bressol dels sorolls dels trens i millorarà la seguretat de la zona. Aquest mur té un cost de 260.000 euros, que seran finançats per l'Ajuntament, el Departament d'Educació i Adif. Les obres tenen un termini d'execució de sis mesos. Aquesta actuació s'emmarca dins el conveni marc de col·laboració entre Renfe i la Federació Espanyola de Municipis i Províncies que té la finalitat d'integrar el ferrocarril a l'àmbit urbà.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.