Successos

Tres noies i un noi d’entre 19 i 22 anys són les víctimes de l’atropellament a Montmeló

Dues de les joves venien de Madrid i els altres dos, de Barcelona

El conductor del tren ha donat negatiu en la prova d’alcoholèmia

Les quatre víctimes mortals de l’atropellament de tren del passat diumenge a Montmeló són tres noies i un noi amb edats entre els 19 i els 22 anys, segons han informat aquest diumenge fonts dels Mossos d’Esquadra a l’agència Efe.

Totes quatre van ser envestides cap a un quart de nou de la nit quan es dirigien amb tres persones més cap a un festival de música tecno a la zona del Circuit de Catalunya. el grup va agafar un camí de terra, no senyalitzat, que creien que era una drecera, i que els va dur “amb mala sort” a creuar la zona de vies en un punt sense il·luminació, segons han explicat el director dels Mossos, Pere Ferrer, i l’alcalde de Montmeló, Pere Rodríguez.

La policia catalana ha pogut contactar aquest dilluns amb les famílies de les víctimes per informar-los de l’accident. Fonts del cos han detallat que dues de les noies mortes eren de Madrid i l’altra jove i el noi, de Barcelona. Dues de les dones tenien 22 anys, l’altra 19 i el jove, 21.

El conductor del tren que va envestir el grup, un comboi de la línia 3, va donar negatiu en la prova d’alcoholèmia. L’accident va passar en un tram on la via feia corba.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia