Successos

successos

S’enfonsa una part de muralla de Cervià de Ter a causa d’una fuita d’aigua

Els Bombers recomanen fer un evacuació preventiva dels veïns de la zona

Els Bombers s’han desplaçat aquest matí fins a Cervià de Ter per l’esfondrament d’una part de la muralla, al centre de la vila. Segons informa el cos, els agents han rebut l’avís a les 11.25 hores i hi han treballat tres dotacions. Una part inferior del mur ha caigut i ha deixat un gran forat. Una part de la muralla coincideix amb el patí privat de l’habitatge numero 4 del carrer girona. Pel que fa a les causes, tot indica una fuita d’aigua que no s’havia detectat fins ara i que ha anat erosionant les pedres que han acabat fent cedir part del mur. Els efectius també han explicat que és possible que la part superior de la muralla també es pogués esfondrar.

Davant aquesta situació, s’ha acordonat la zona i han tallat l’accés a dos dels carrers del voltant. Els agents també han recomanat als serveis municipals fer un evacuació preventiva dels veïns de la zona, ja que consideren que l’esfondrament podria suposar un perill per alguns habitatges, tal com han certificat els membres del grup d’estructures col·lapsades (GREC) dels Bombers.

Finalment, també han facilitat un contacte amb l’Institut Cartogràfic i Geològic a l’Ajuntament de Cervià de Ter per poder contactar amb algun tècnic.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia