Punt divers

L'Ajuntament de l'Ametlla de Mar anuncia que Ports de la Generalitat iniciarà les obres de la nova estació marítima l'any vinent

TERRES DE L'EBRE

L'Ajuntament de l'Ametlla de Mar ha anunciat que Ports de la Generalitat ha aprovat un conjunt d'inversions per a la renovació de la infraestructura portuària de la població, entre les quals destaca, la construcció d'una nova estació marítima a l'emplaçament de l'antiga fàbrica de gel. El projecte, juntament amb la remodelació dels porxos de l'antiga llotja, ha d'albergar la seu de Ports, una oficina de turisme municipal i una nova zona de restauració que serà objecte de concessió. El seu cost total s'estima entre els 1,5 i 2 MEUR, que serien aportats en part per les administracions públiques i les empreses privades. Ports de la Generalitat, a més, preveu millores a la nova confraria, als amarradors de la plaça del Canó, la instal·lació d'una passarel·la de fusta i els accessos a la platgeta.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.