Punt divers

Els 780 treballadors de Denso a Sant Fruitós de Bages aniran a la vaga pel bloqueig en la negociació del pacte de millora

CATALUNYA CENTRAL

El comitè d'empresa de Denso Barcelona ha convocat una aturada de dues hores per torn els dies 14, 15, 21, 22, 28 i 29 de febrer a la fàbrica que l'empresa té a Sant Fruitós de Bages com a mesura de pressió i protesta pel bloqueig en la negociació del pacte de millora. El comitè d'empresa ha denunciat la 'intransigència i la manca de diàleg' de la direcció, així com les amenaces de dur la producció a algun altre país a través de comunicats que ha fet arribar a la plantilla a través dels encarregats de línia. La negociació està encallada bàsicament pel desacord en qüestions econòmiques i en les categories de producció. Els 780 treballadors de la plantilla han de ratificar aquest divendres la voluntat d'anar a la vaga en una votació que s'allargarà durant tot el dia.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.