El Circuit de Catalunya indemnitzarà una espectadora ferida en exhibició de «tuning»

Un jutjat de Barcelona ha condemnat al Circuit de Catalunya a indemnitzar amb prop de 80.000 euros una noia que va perdre la visió d'un ull en ser tocada per una peça que es va desprendre d'una moto personalitzada durant una exhibició de vehicles d'aquest tipus.

En la sentència, el jutjat mercantil número 6 de Barcelona estima parcialment la demanda presentada per la víctima i obliga al Circuit de Catalunya de Montmeló, a l'empresa organitzadora de l'exhibició i al conductor de la moto a pagar solidàriament la seva indemnització.

L'accident va passar el 5 de juliol de 2003, quan la víctima, que llavors tenia 16 anys, va acudir a una activitat prevista en el certamen anomenat «24 Hores Motociclistes» que consistia en una exhibició de motos personalitzades.

El propietari de la moto va procedir a arrencar i accelerar la seva moto manipulada, de forma continuada i amb la roda del darrere aixecada, fins que de la mateixa es van desprendre restes de peces del motor, un dels quals es va incrustar en l'ull de la demandant, segons la sentència.

A conseqüència de l'accident, la menor va haver de ser intervinguda quirúrgicament en més d'una ocasió i arrossega com a seqüeles la pèrdua de visió en un ull, una cataracta posttraumàtica i perjudici estètic.

El jutge culpa de l'accident la conducta «descuidada i imprudent» del motorista, en accionar la motocicleta personalitzada que duia, i declara també responsables del sinistre a l'empresa organitzadora, Maxi Moto Show, i a Circuits de Catalunya S.L.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.