Punt divers

La Generalitat estableix el 2010 com a data per a la construcció d'una alternativa d'integració urbana pel FGC a l'Anoia

CATALUNYA CENTRAL

El Govern, d'acord amb l'Ajuntament d'Igualada i el de Vilanova del Camí, ha establert un calendari definitiu per buscar una alternativa per a la línia dels FGC, que divideix diversos municipis de l'Anoia. Així, per a la primavera de l'any que ve es preveu disposar d'un estudi que establirà alternatives i costos i que inclourà l'opció del soterrament de la via del tren. De cara a l'estiu del 2009 es farà un estudi informatiu del projecte escollit d'acord amb els municipis i entre el 2010 i el 2012 es podria procedir a la construcció definitiva del projecte. Així ho van especificar el conseller de Política Territorial, Manel Nadal, i el Director de Ports i Transports, Manel Villalante, durant una reunió amb l'alcalde de Vilanova.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.