Successos

Detingut l’home que s’ha atrinxerat a casa per evitar ser desnonat a Lloret

L’individu ha rebut els Mossos amb una escopeta

Finalment el grup de mediació policial l’ha convençut i ha abandonat l’habitatge

Finalment els Mossos d’Esquadra han detingut l’home d’uns setanta anys que aquest divendres al matí s’ha atrinxerat amb una escopeta a l’interior d’un habitatge de la urbanització Serra Brava-Riviera de Lloret de Mar, concretament al carrer Alzines, per evitar ser desnonat.

Segons informa Lloret Gaceta, es tracta d’un veí de Lloret d’origen suís que no ha pagat el seu habitatge en els últims 15 anys i el banc ha venut la propietat, obligant-lo a abandonar-la. També exposa la preocupació entre els veïns a causa de la reputació conflictiva de l’individu. Segons ells, els agents s’han presentat armats i han evacuat alguns residents com a mesura de precaució davant de possibles incidents greus. L’home viu sol en aquesta casa i aquest no és el primer cop que s’intentava dur a terme el desnonament.

Per la seva banda, els Mossos i l’Ajuntament de la localitat han confirmat que es tractava d’un desnonament. Quan s’ha anat a desallotjar l’home de casa seva cap a les deu del matí, aquest ha rebut els agents amb una arma llarga i s’ha atrinxerat dins l’habitatge. Cap a dos quarts de tres de la tarda, els agents, amb l’ajuda d’un veí, han aconseguit dissuadir l’home, que ha sortit pel seu propi peu.

Els Mossos han activat el servei de mediació i han desplaçat efectius del Grup Especial d’Intervenció (GEI) al lloc dels fets. També s’hi ha desplaçat diferents cossos d’emergència i seguretat, fet que ha causat molta expectació per part dels veïns i veïnes de la zona. Finalment no ha calgut la intervenció del GEI, ja que l’home ha sortit voluntàriament i sense arma de la casa.

Segons fonts de l’Ajuntament de Lloret de Mar, no se l’havia tractat des de serveis socials ni havia estat atès pels circuits municipals.

Els Mossos li atribueixen un delicte de resistència i desobediència a agents de l’autoritat. La policia també investiga si l’home tenia o no llicència d’armes. De no ser així, també li podrien atribuir un delicte de tinença il·lícita d’armes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia