Successos

REUS

Una detinguda a Reus per l’atropellament d’una dona de 89 anys

La Guàrdia Urbana de Reus ha detingut la conductora que presumptament divendres va atropellar mortalment una dona de 89 anys i es va donar a la fuga, segons explica ACN. La víctima estava passejant acompanyada del seu fill per la cèntrica plaça de la Llibertat de Reus quan un cotxe la va envestir. Gràcies a la informació de diversos testimonis, que van aportar informació sobre el model, color i dos números de la matrícula del cotxe, la policia va localitzar el vehicle poc després a l’avinguda de Marià Fortuny, a poc més d’un quilòmetre de la zona de l’accident.

El cotxe tenia desperfectes al xassís i el retrovisor. Des d’aquell moment, la seva titular i conductora estava fugida i aquest migdia agents de la Guàrdia Urbana l’han arrestat. La víctima del sinistre, que va ser atesa pels serveis d’emergència a la zona de l’accident i posteriorment traslladada al Joan XXIII de Tarragona, va acabar morint a l’hospital. La Guàrdia Urbana de Reus s’ocupa de les investigacions, que segueixen obertes per la tramitació de l’atestat.

Segons apunten les investigacions, entre dues i tres hores abans de l’atropellament els Mossos d’Esquadra havien fet una actuació a Vilanova d’Escornalbou en la què hi havia aquest vehicle i la seva titular. Llavors, el cotxe no estava danyat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia