Successos

El quadern negre

Tura Soler

Damien: tretze dies desaparegut

El pare del noi de disset anys va marxar de casa a Sitges ha trobat una nota d’ell en què diu que és a la ciutat

Els Mossos mantenen activa la recerca per desaparició de Damien Treadwell, un noi de 17 anys de Sitges que el dilluns 13 de novembre a la tarda va marxar de casa seva. És prim, té els cabells castanys i duia dessuadora negra i pantalons de color gris. El seu pare, Matthew, a part de denunciar la desaparició a la policia, fa una campanya a través de les xarxes socials per demanar la col·laboració ciutadana i els primers dies amb voluntaris van fer recerques pel centre de Sitges, i per les zones dels voltants, com ara el Vinyet, Terramar, Santa Bàrbara, la Plana, Vallpineda, les Torres fins a Mas Alba, Llevantina, la zona del golf i les platges, Aiguadolç, Quint Mar, Can Pei, Rocamar i el Parc del Garraf. Però no van trobar Damien.

Matthew Treadwell explica que el seu fill té problemes psicològics i amb les drogues, que poden influir en la seva desaparició però està convençut que el noi continua a Sitges i que probablement té algú que li dona suport. El pare del noi explica que divendres es va trobar a casa seva una nota de Damien en què li deia que continuava a Sitges. Tot fa pensar, doncs, que el noi, que no té telèfon mòbil, va anar a casa per deixar el missatge i va tornar a marxar. El pare de Damien ha penjat un vídeo a les xarxes socials en què s’adreça al seu fill amb un missatge conciliador per instar-lo a tornar a casa. Matthew exposa que confia que estigui bé allà on sigui i li diu que està molt orgullós d’ell i de la seva obra artística. Damien és dibuixant i pocs dies abans de la seva desaparició el seu pare va penjar els dibuixos del noi, tots de temàtica naturalista, dient que els posaven a la venda i que servirien per fer targetes de felicitació. En el seu missatge, el pare li recorda que tant ell com el germà –la mare va morir de malaltia fa tres anys– l’estimen molt, el troben a faltar i l’insta a tornar i que estigui tranquil, que ells no li faran cap retret i que tampoc tindrà cap problema amb la policia. El pare explica que entén que passa un mal moment i sap que alguna vegada ha tingut intencions de fer-se mal, i li recalca que si té algun problema que la família desconeix que els ho confiï que entre tots l’ajudaran. I continua dient-li que se sorprendria de la gran quantitat de gent que està preocupada per ell i que el vol ajudar. “Espero que en Damien tingui un àngel de la guarda que el cuidi”, ha escrit Matthew, que manté l’esperança de veure aviat el seu fill.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia