Successos

polònia

Un atac amb ganivet en una escola polonesa deixa quatre ferits

Un jove polonès de 18 anys ha atacat aquest dimecres amb un ganivet als estudiants d’una escola en Kadzidlo, en el nord de Polònia, i ha ferit a almenys quatre estudiants, un d’ells de gravetat.

Segons ha informat la policia regional, l’atacant havia estudiat en el centre escolar i, per raons que encara es desconeixen, ha irromput al voltant del migdia en una aula on rebia classe un grup de 20 alumnes portant un passamuntanyes i un ganivet.

Després de colpejar a diversos dels estudiants i apunyalar a tres d’ells en l’abdomen i el coll, l’atacant ha escapat per la finestra i, després d’una breu persecució en la qual han participat gossos de rastreig, ha estat detingut per la policia.

Un dels ferits ha estat traslladat amb urgència a l’hospital en un helicòpter degut a la gravetat de les seves ferides.

Els bombers locals i un psicòleg van acudir al lloc dels fets per a prestar assistència al grup d’estudiants que ha presenciat l’atac.

De moment, les autoritats no han facilitat informació sobre el possible mòbil de l’atac.

Es dona la circumstància que la comissaria de la policia local està en un edifici adjacent a l’escola, la qual cosa va facilitar la ràpida reacció dels agents i la detenció de l’autor de l’atac d’avui.

El ministre polonès d’Educació en funcions, Krzysztof Szczucki, ha publicat un missatge en les seves xarxes socials en el qual va urgir a investigar els detalls de l’incident.

Al maig, un desconegut va entrar per la força en un orfenat per a adolescents de Varsòvia i va atacar amb un ganivet a diversos dels interns, un dels quals va morir dies més tard a causa de les ferides.

En aquell succés, una investigació va determinar que l’atac va poder estar motivat per la relació que l’atacant mantenia amb una de les joves del centre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia