Punt divers

Un centenar de 'singles' amb fills se'n van de vacances a Centelles

Un total de 96 persones participaran, entre aquest dissabte i el pròxim dia 11, en un innovador programa de vacances organitzat per l'empresa barcelonina Eix Estels. Es tracta d'un paquet de vacances de turisme actiu pensat especialment per a persones sense parella i amb fills, consistent en una estada a la casa Mas Banyeres de Centelles (Osona) amb un programa d'activitats adaptat a les necessitats específiques d'aquest col·lectiu.

Davant la bona acollida d'aquesta proposta, Eix Estels ja està preparant nous programes que veuran la llum aviat.
Del total de persones inscrites, la majoria (un 65%) són mares d'entre 35 i 40 anys. Els fills que els acompanyen tenen edats compreses entre els 3 i els 15 anys. La procedència dels participants és molt diversa, ja que n'hi ha d'arreu de la geografia catalana però també de Madrid, Cadis, Alacant, València i el País Basc.

Durant els set dies que dura el programa, s'han organitzat un seguit d'activitats de natura, aventura, astronomia i d'altres, conduïdes per un grup d'educadors i animadors professionals. Algunes de les activitats seran conjuntes, mentre que d'altres seran només per als nens i nenes i d'aquesta manera els adults podran gaudir de temps lliure.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.