Successos

SUCcESSOS

Detinguts per robar en un vehicle a l’àrea de servei Penedès Sud de l’AP7

Els Mossos d’Esquadra han informat de la detenció de tres homes per haver comès un furt a l’interior d’un vehicle aparcat a l’àrea de servei Penedès Sud, a l’AP-7, a Sant Jaume dels Domenys. Els fets van passar ahir dijous cap a les tres de la tarda. Casualment, a aquella hora diverses patrulles es dirigien a l’àrea de servei per iniciar un operatiu de prevenció de furts. Un testimoni va advertir als agents que un grup de persones havia robat en alguns cotxes. La policia va iniciar un dispositiu de recerca i va localitzar el cotxe en què viatjaven els presumptes lladres. Quan el van aturar, els agents van observar com un dels ocupants llençava una bossa de mà per la finestra. Un cop identificats, la policia va confirmar r que acumulen 24 antecedents policials. A un dels detinguts li constava una ordre de detenció per un robatori a interior de vehicle que va ser denunciat el passat 22 de desembre en una àrea de servei de la carretera N-340 al municipi de Vandellòs i Hospitalet de l’Infant.

Un cop recuperada la bossa de mà que havien llençat des del vehicle, els Mossos van comprovar que contenia diverses joies, diners en metàl·lic i altres objectes, així com guants i prismàtics, molt possiblement utilitzats per observar a les víctimes des de la distància.

Els detinguts tenen entre 29 i 42 anys i està previst que passin en les properes hores a disposició del jutjat en funcions de guàrdia del Vendrell.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia