Successos

INCENDI

Foc en una rostisseria al centre de Girona

Una rostisseria situada a prop de l’estació de tren de Girona ha patit un incendi aquest migdia. El foc ha obligat a tancar diversos carrers per facilitar la feina dels serveis d’emergència.

Han acudit al foc bombers, SEM i també dotacions de la Policia Municipal, que han tallat els carrers Ferran Soldevila i la Plaça Joan Brossa. L’accés a la plaça Poeta Marquina des del parc central també ha estat tallat al trànsit. Sembla que podria haver afectat als pisos superiors de la rostisseria i els Bombers estan treballant amb escales per accedir als pisos de sobre la rostisseria. El foc s’hauria produit al voltant de 2/4 de 12 del migdia. El foc ha afectat el fals sostre del local i ha propagat per la canalització de ventilació. Els bombers estan revisant el tiratge i ventilant el fum. Hi ha veïns confinats. El local està ubicat als baixos d'un edifici de set plantes de la plaça Poeta Marquina.

En el moment de l'inici del foc, dins del local hi havia cinc persones, que els Bombers informen que han pogut sortir per compte propi. En un primer moment, s'ha decidit confinar els veïns i veïnes que hi havia a l'edifici superior per la quantitat de fum que sortia del local. Més tard, han pogut sortir tots i a hores d'ara el bloc està buit. No hi ha ferits.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia