Successos

Concentració de rebuig a l’agressió del metro al Camp de l’Arpa

L’Associació de Veïnes i Veïns del Clot-Camp de l’Arpa, la federació d’entitats, el casal de joves la Traca i altres associacions del barri han convocat per dimecres a dos quarts de set de la tarda una concentració al carrer de la Indústria amb el passeig de Joan Maragall (Metro Camp de l’Arpa) per protestar contra l’agressió que hi va haver divendres a l’andana d’aquesta estació de la línia 5.

El jutge ha acordat l’ingrés a la presó sense fiança per a l’home acusat d’agredir almenys deu dones i ha obert una causa per lesions i tracte degradant.

En un primer moment, avisats pels agents de seguretat de l’estació, que van retenir l’home, els Mossos d’Esquadra van deixar-lo en llibertat després d’identificar-lo. Aquella tarda, un cop es va saber que una de les dones havia patit una lesió greu i es van conèixer antecedents per delinqüència comuna de l’agressor, de 30 anys, es va obrir una investigació i se’l va detenir a les onze de la nit.

La policia demana a les víctimes que presentin la corresponent denúncia per les agressions. Diumenge només s’havia presentat la de la dona que va patir les lesions més greus.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia