Successos

Successos

Nou detinguts per cometre furts a Tarragona, Calafell i Reus

Entre els arrestats hi ha dos menors

Els Mossos d’Esquadra van detenir aquest passat cap de setmana dos menors i set homes, d’entre 18 i 32 anys, com a suposats autors de robatoris amb força i furts a Tarragona, Calafell i Reus, segons l’agència ACN. Dos dels arrestats a Tarragona acumulen 44 i 28 antecedents policials, segons la policia catalana.

La matinada de dissabte, el Grup de Delinqüència Urbana van arrestar un home que hauria comès un robatori amb força en una empresa del camí Vell de Salou de Tarragona. A la mateixa població, diumenge van detenir un home per intentar robar una moto. El mateix dia a quart de tres de la matinada, una patrulla va rebre l’avís que dos desconeguts havien sostret un telèfon mòbil d’alta gamma a la plaça de les Basses de Reus.Els lladres van fugir ràpidament del lloc dels fets fins que diverses patrulles els van poder interceptar a l’avinguda de Barcelona. Es tracta de dos menors que van distraure la víctima per sostraure el seu mòbil, valorat en uns 1.200 euros.

Els set homes van passar dilluns a disposició dels jutjats d’instrucció en funcions de guàrdia del Vendrell i Tarragona, mentre que els dos menors van quedar en llibertat el mateix dia de la seva detenció després de comunicar-ho a la Fiscalia de Menors.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia