Successos

Un incendi en un edifici d’Igualada provoca nou ferits

El foc en uns baixos del bloc, que ha quedat en estat ruïnós, ha obligat a desallotjar 12 persones

Un incendi en els baixos d’un edifici d’Igualada ha provocat nou ferits i ha obligat a desallotjar dotze persones de l’immoble, que ha quedat en estat ruïnós. Set dels ferits estan en es tat lleu i han estat donat d’alta al mateix lloc dels fets. Els altres dos, en estat menys greu, estan ingressats a l’hospital de la ciutat.

El succés ha començat poc abans de dos quarts de cinc de la matinada en un bloc de pisos de planta baixa i cinc més al carrer Nou d’Igualada. Fonts dels bombers de la Generalitat han explicat a EFE que el foc ha començat, per causes que es desconeixen, en la planta baixa de l’edifici i que s’ha propagat ràpidament pel buit de l’escala de l’immoble, que ha quedat molt danyada, així com diversos pisos. Els bombers, que han treballat amb 13 dotacions en el lloc del sinistre fins a dos quarts de dotze d’aquest matí, han evacuat les persones, diverses d’elles rescatades des de la façana amb una autoescala. Segons la Policia Local d’Igualada, les dotze persones que han abandonat l’edifici no podran tornar als seus habitatges per l’estat ruïnós en el qual ha quedat l’immoble. La Policia Local ha explicat que els serveis socials del consistori reubicaran situaran temporalment a les persones desallotjades.

Una vegada extingit el foc, l’arquitecte municipal i efectius del Grup d’Estructures Col·lapsades dels Bombers han revisat l’edifici. Per seguretat, la propietat es farà càrrec de tapiar els accessos a la finca.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia