Punt divers

El DIUE i el Comebe aportaran 1,17 MEUR per a la museïtzació dels Espais de la Batalla de l'Ebre mitjançant un Pla de Foment

TERRES DE L'EBRE

El Departament d'Innovació, Universitats i Empresa (DUIE) de la Generalitat i el Consorci Memorial de la Batalla de l'Ebre (Comebe) s'han compromès a cofinançar una inversió de 1.169.000 euros en diferents projecte per a la museïtzació dels Espais de la Batalla de l'Ebre mitjançant el Pla de Foment de la Batalla de l'Ebre. Entre les actuacions previstes, que s'executaran entre aquest 2007 i el proper 2009, figura la finalització de la museïtzació del centre d'interpretació '115 dies' de Corbera d'Ebre, dintre d'enguany; la remodelació i modernització de les instal·lacions del Centre d'Estudis de la Batalla de l'Ebre de Gandesa i el projecte museogràfic del centre d'intrepretació 'Soldats a les trinxeres' de Vilalba dels Arcs, per a l'any vinent; i el condicionament i museïtzació del centre d'interpretació 'El pas del riu' de Móra d'Ebre, de cara 2009. Amb aquestes aportacions (a la qual s'han d'afegir ajuts fins a 80.000 euros per a la creació de places d'allotjament), el Govern confia donar un salt qualitatiu i aconseguir que els Espais de la Batalla de l'Ebre passin dels 5.000 visitants actuals a uns 30.000 el 2010.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.