Successos

MAÇANET DE LA SELVA

Dos detinguts per robar 124 caixes de roba d’un camió estacionat a l’AP7

Els Mossos d’Esquadra van detenir el dia 19 d’abril, a Maçanet de la Selva, dos homes de 52 i 36 anys per un delicte de robatori amb força a l’interior de vehicle i un delicte de robatori o furt d’ús de vehicle. Al conductor de la furgoneta se li imputen també els delictes de danys i atemptat a agents de l’autoritat, així com dos delictes més, un contra la seguretat viària per conduir temeràriament i un altre per pèrdua de vigència per punts.

Cap a les tres de la matinada els Mossos van rebre l’avís que acabaven de sostreure part de la càrrega d’un semiremolc que es trobava estacionat a l’AP7, a l’àrea de descans de Vilademuls, i que els possibles autors circulaven en sentit sud amb una furgoneta sostreta.

De seguida es va adreçar una dotació de trànsit a l’autopista per fer un seguiment discret de la furgoneta. El vehicle va començar a accelerar la marxa fins a 170 km/h i va conduir de forma temerària, amb avançaments per la dreta i fent trajectòries brusques en diagonal per intentar fugir dels agents.

Mentre circulaven, el vehicle escàpol va envestir deliberadament el cotxe policial pel lateral amb la intenció de bloquejar-los, ja que diverses patrulles de la comissaria de Santa Coloma de Farners alentien la marxa i creaven retenció a l’alçada de Maçanet de la Selva per tal d’aturar-los.

Del resultat de la col·lisió, el dos vehicles es van aturar i els dos ocupants de la furgoneta van sortir corrents direcció al bosc. Els agents van sortir darrere d’ells i els van interceptar i detenir. La furgoneta estava carregada amb 124 caixes de roba que contenien calçotets i altres peces de vestir d’una reconeguda marca.

La furgoneta dels presumptes autors constava com a sostreta i el vehicle policial presentava danys fruit de l’envestida. Paral·lelament, una altra patrulla de Mossos va localitzar la víctima del robatori, un camioner que en el moment dels fets es trobava descansant a l’interior de la seva cabina. Els agents van poder-li retornar íntegrament la càrrega sostreta.

Els detinguts, tots dos amb antecedents, van passar el mateix dia 19 d’abril a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia